Keresett szó:

Székhelye:

Működési szakterülete:


Az adattárban összesen 405 szervezet adatlapja található meg.
 
Hargita Megye Tanácsa 2% kampánya

Adományozza 2011 évi jövedelemadója 2%-át Hargita megyei civil szervezetnek!


Részletek


Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
 
Név:
E-mail cím:
Hírlevélarhívum
Ifjúsági Nap 2013
2013-05-21 10:45:06

MEGHÍVÓ


Ifjúsági konferencia - "Fiatalok Hargita megyében 2020"

 

Május 24 és 25 között zajlik Hargita Megye Tanácsa Ifjúsági Nap Hargita megyében 2013 című programsorozata. 

Idén kilencedik éve, hogy a romániai fiataloknak hivatalosan is elismert ünnepnapjuk van, az Ifjúság Nemzetközi Napja. Ennek megünneplésére Hargita megyében idén is - a többéves hagyományokhoz híven -programsorozatot szervezünk, amelyben Hargita Megye Tanácsa mellett részt vesz a Hargita Megyei Ifjúsági Alapítvány, valamint több ifjúsági szervezet és számos fiatal önkéntes.

Az Ifjúság Napjának megünneplése mellett a program kitűzött célja a fiatalok bevonása a közös szervezési munkába, az önkéntes, közösségért végzett munka népszerűsítése, valamint tartalmas kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a fiatalok számára, a társas tevékenységek, sport, mozgás, önkéntesség, rendezvényszervezés, mint szabadidős tevékenységek népszerűsítése a divatos tévézés és számítógépezés alternatívájaként. Az idei programokon több mint 100 fiatal és ifjúsági szervezeti képviselő részvételére számítunk.

A programsorozat egyik legfontosabb eseménye a Megyeháza épületében és a Homoródi 6-os Villában szervezett, két napos Ifjúsági konferencia - "Fiatalok Hargita megyében 2020". Sor kerül az immár hagyományossá vált díjátadó ünnepségre, valamint a Fiatalok Lendületben program keretében kidolgozott megyei 2014-2020-as ifjúsági stratégia tervének interaktív bemutatására, a műhelymunkák


alatt pedig a tervezett megyei ifjúsági stratégiába illeszkedő, megvalósítható ifjúsági projektek kidolgozására, az elkészült projektek bemutatására és a nyertes projekt díjazására is.

Hargita Megye Tanácsa a Nevezd meg a legjobbakat! elnevezésű verseny keretében négy kategóriában fogja díjazni azokat a fiatalokat, akik kiemelkedő közösségi tevékenységet folytatnak, azokat az ifjúsági szervezeteket, amelyek a 2012-2013-es esztendőben fontos ifjúsági projekteket bonyolítottak le, valamint azokat a helyi önkormányzatokat, amelyek ifjúságbarát politikát folytatnak és segítik az ifjúsági szervezeteket, programokat.

Az ifjúsági és közösségi munka elismeréseként Hargita Megye Tanácsa a nyerteseket értékes könyvutalványokkal jutalmazza.

A programot koncert, sporttevékenységek és csapatépítés színesítik.


Minden érdeklődő fiatalt vagy fiatalosan gondolkodót szeretettel várunk!

A  részletes program itt elérhető.

 


Vissza
 
© 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009