Keresett szó:

Székhelye:

Működési szakterülete:


Az adattárban összesen 405 szervezet adatlapja található meg.
 
Hargita Megye Tanácsa 2% kampánya

Adományozza 2011 évi jövedelemadója 2%-át Hargita megyei civil szervezetnek!


Részletek


Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
 
Név:
E-mail cím:
Hírlevélarhívum
NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT!
2013-04-23 09:14:40
FELHÍVÁS fiatalok/civilszervezetek/hivatalok részére

Hargita Megye Tanácsának Programok és alárendelt intézmények vezérigazgatósága idén is díjazni szeretné azokat a fiatalokat, akik kiemelkedő közösségi tevékenységet folytatnak, azokat az ifjúsági szervezeteket, amelyek a 2012/2013-as esztendőben fontos ifjúsági projekteket bonyolítottak le, valamint azokat a helyi ifjúságbarát önkormányzatokat, amelyek segítik az ifjúsági szervezeteket, programokat.

A díjazásra az Ifjúsági Nap Hargita megyében 2013 elnevezésű program keretében kerül sor 2013 májusában.

NEVEZD MEG A LEGJOBBAKAT! felhívással várjuk az önök által benyújtott javaslatokat, jelöléseket, hogy díjazni tudjuk és elismerésben részesítsük azokat a legaktívabb fiatalokat (14-35 éves korhatárig), ifjúsági szervezeteket, valamint polgármesteri hivatalokat, amelyek az ifjúság érdekében munkálkodnak vagy segítik a fiatalokat közösségépítő munkájukban.

A nyerteseket értékes könyvutalványokkal, kitüntetéssel és oklevéllel jutalmazzuk.

A díjazás négy kategóriában történik:

1. A közösségért kiemelten tevékenykedő fiatalok
Azokat a fiatalokat szeretnénk elismerésben részesíteni, akik a közösségépítést helyezték munkájuk középpontjába, sikeresen levezettek/közreműködtek olyan példaértékű, sikeres, már lezajlott közösségi projektekben, amelyek a megszerzett tapasztalatokat, a jó példákat terjesztik és alkalmazhatók más szervezetek tevékenységében is.

2. Diákönkormányzatok kreatív projektje
Azokat a diákokat díjazzuk, akik önkéntes munkájukkal, ötleteikkel leginkább bekapcsolódtak valamely diákszervezet/önkormányzat igazán sikeres programjába.

3. Modellértékű projektek
A díjat azoknak a szervezeteknek szánjuk, amelyek olyan példaértékű ifjúsági programokat, rendezvényeket vagy folyamatosan működtetett szolgáltatásokat mutatnak be, amelyek egyedi módszerekkel sikeresen zárultak vagy eredményesen működnek, mások számára követendő példát nyújtva.
Kizárólag ebben a kategóriában a díj elnyerésére a fentieknek megfelelő szervezet önmagát (is) jelölheti. A felhívásra jelentkezők vállalják, hogy a díj elnyerése esetén projektjüket az Ifjúsági Konferencián röviden bemutatják.

4. Ifjúságbarát önkormányzat
A díjakat azok az önkormányzatok kapják, amelyek tevékenységeiken és intézkedéseiken keresztül a településen élő fiatalok kezdeményezéseit mintaértékűen és folyamatosan támogatják.

Feltétel: ajánlás (amelyben kérjük megjelölni a díjazási kategóriát is) és rövid tevékenységi beszámoló, valamint néhány fotó (CD/DVD-n) a díjazásra javasolt személyről/szervezetről/önkormányzatról és a projektekről, valamint
jelölési űrlap, amely itt letölthető.

Az ajánlásokat és jelölési űrlapokat Hargita Megye Tanácsához kérjük címezni, személyesen is be lehet nyújtani a megyei tanács székhelyére (Szabadság tér 5. szám, 208-as iroda).

Határidő: 2013. május 15.

További információk az info@civilszervezetek.ro e-mail címen, a 0266-207700, 1408-as belső telefonszámon vagy a megyeháza II. emeletén, a 208-as irodában igényelhetők.

 

 


Vissza
 
© 2009 HARGITA MEGYE TANÁCSA, Minden jog fenntartva.
Készítette: DirectWEB © 2009